Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Το Κέντρον Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ),  δέχεται κλειστές προσφορές μέχρι και 22/1/2020 και ώρα 14:30 στα γραφεία του  που βρίσκονται επί της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου  210 & Σπάρτης στην Καλλιθέα Αττικής, που θα αφορούν στη μεταφορά δύο (2) μαθητών με οπτική αναπηρία του Προνηπιακού του Τμήματος, με  ΕΔΧ ΤΑΞΙ μετά συνοδού, από τις οικίες τους σε αυτό.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών δέχεται κλειστές προσφορές μέχρι και 14/1/2020 και ώρα 14:30 στα γραφεία του που βρίσκονται επί της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου (πρώην Θησέως) 210 & Σπάρτης στην Καλλιθέα Αττικής, για την προμήθεια δέκα (10) laptops.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ) Ν.Π.Δ.Δ. σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 20/08-01-2020 Απόφαση του Διοικητή & Προέδρου του Δ.Σ, ανακοινώνει την πρόσκληση για συγκέντρωση προσφορών για απεγκατάσταση και εγκατάσταση λέβητα στο παράρτημά του στη Θεσσαλονίκη.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Δύο μαθήτριες περιεργάζονται μαχαίρια-εκθέματα στο πολεμικό μουσείο.

Στις 9/11/16 το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΑΤ πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου. Κατ’ εξαίρεση δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές και τις καθηγήτριές τους, να περιηγηθούνε στους χώρους του Μουσείου μετά το πέρας του οριζόμενου από το Μουσείο ωραρίου.

Η ξενάγησή πραγματοποιήθηκε από τον Διευθυντή του Μουσείου, Ταξίαρχο κ. Καπερώνη, o οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για άμεση απτική επαφή των μαθητών με τα εκθέματα του Μουσείου τα οποία δε βρίσκονταν σε προθήκες. Δε δίστασε να κατεβάσει και μία προθήκη προκειμένου τα παιδιά να δουν μία ασπίδα που χρονολογείται από τους Αλεξανδρινούς χρόνους.

Φωτογραφία των μαθητών πάνω στη σκηνή που έχει στηθεί για τη γιορτή.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση παρακολουθήσαμε την γιορτή για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που ετοίμασαν οι μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλοκωφών Καλλιθέας και του Προνηπιακού Τμήματος του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.

Πολλά συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων, που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν μια πολύ πετυχημένη γιορτή, με κέφι και ενθουσιασμό!