Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

 

Την Τετάρτη 23/12, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, η Διοικήτρια και Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, κυρία Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου μαζί με μια αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών επισκέφθηκαν τον ξενώνα «Ελπίδα», σύλλογο παιδιών με καρκίνο για να τους μοιράσουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους και τις ευχές τους.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δημήτρη Νάνη, υπεύθυνος της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας και την κυρία Νατάσα Παπαδημητρίου, κοινωνική λειτουργό, για την θερμή υποδοχή και ξενάγηση.
Όταν δίνεις από το υστέρημα σου έχει μεγαλύτερη αξία, γιατί δεν έχει σημασία το πόσα πολλά θα δώσεις. Σημασία έχει να τα δίνεις από την καρδιά σου και επειδή πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις. Η προσφορά είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές αγάπης, αλληλεγγύης και ευτυχίας στη ζωή. Την Πέμπτη 24/12, η Διοικήτρια και Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών μαζί με τον κ. Δημήτρη Σηφάκη μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών επισκέφθηκαν το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας για να προσφέρουν τρόφιμα και να μεταφέρουν τις ευχές όλων των παιδιών και των εργαζομένων του Κ.Ε.Α.Τ.
Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ζερβάκη, Πρόεδρο του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, για την θερμή υποδοχή και ξενάγηση και φυσικά τα παιδιά που μας υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη και μας τραγούδησαν τα κάλαντα.

/
/
/